joi, 13 mai 2010

10 SEMNE CA NU ESTE ATRASA DE TINE



E limpede ca barbatii si femeile folosesc limbaje distincte. Atat de distincte incat de multe ori barbatii nu inteleg semnalele transmise de femei, traind cu senzatia ca acestea sunt atrase de ei.Inducerea in eroare este cu atat mai accentuata cu cat femeile ascund in maneca un intreg arsenal de tehnici subtile de respingere care nu pot fi descifrate decat de "cunoscatori".

Pentru ca barbatii sa nu mai pice atat de usor in cursa intinsa de partenerele lor, publicatia online The Frisky a intocmit o lista cu 10 semne care demonstreaza ca anumite semnale transmise de o femeie partenerului sau anunta clar dezinteresul acesteia.

1. Nu-ti raspunde la fel
Daca tu o suni si ii lasi mesaje dupa mesaje in casuta vocala, iar ea iti raspunde printr-un sms fad, e limpede ca nu o interesezi intr-atat de tare incat sa se deranjeze sa te sune.

2. Conflict de interese
Intr-o societate intr-o continua viteza, pretextul unui program aglomerat este plauzibil atata vreme cat este sustinut de o scuza solida. Atata vreme cat iti serveste pe tava o scuza de genul "trebuie sa fac curatenie in apartamament" este evident ca prefera sa faca smotru decat sa se intalneasca cu tine.

3. Privirea
Si evitarea contactului vizual atunci cand dansati sau luati o cina romantica reprezinta un semn indiscutabil a lipsei de atractie din partea ei.

4. Generozitatea
Daca tu incerci sa o faci sa se simta bina in dormitor, iar ea nu se oboseste sa te rasplateasca, atunci este evident ca lucrurile scartaie din nou.

5. Atentia
Daca flirteaza cu necunoscutii mai mult decat cu tine, este semn clar ca nu cantaresti prea mult in ochii ei.

6. A cincea roata...
In timp ce tu te dai peste cap sa pregatesti o iesire romantica in doi, ea isi aduce fara menajamente gasca de prieteni. Viziunile voastre nu coincid: e timpul sa-i spui la revedere.

7. Prietenii "binevoitori"
Inca o manevra care sa te faca sa-ti iei talpasita este dezvaluirea din proprie initiativa si fara prea multe ocolisuri a parerii proaste pe care o au prietenii sai despre tine.

8. Nu te imbratiseaza
Relatii sexuale si nimic altceva. Daca dupa contactul sexual nu urmeaza niciun fel de intimitate, este clar ca te foloseste si nimic mai mult.

9. Are alte variante
Daca pune pe tapet tot felul de povesti despre tipi "sexy", atunci ai face bine sa nu te incurci cu ea, pentru ca, in mod clar, episoadele nu vor fi singulare.

10. Imbracamintea
O femeie are cu siguranta un arsenal de "tinute sexy" care ii pun si mai bine in valoare feminitatea. Daca nu apeleaza la ele atunci cand este cu tine, inseamna ca nu crede ca meriti efortul.
Custom Search