miercuri, 19 mai 2010

4 LUCRURI CARE POT PROVOCA DESPARTIREA UNUI CUPLU


Sunteti impreuna de 2 ani si relatia de cuplu a mers perfect. Dar pana la un punct! Se pare ca ati atins un nivel critic si singura cale pe care o puteti urma este inapoi.
Iar acum stai si te intrebi unde ati gresit? Ce anume a putut sa distruga o relatie sentimentala care parea atat de minunata? Iata doar cateva lucruri care ar fi putut pecetlui soarta cuplului.

1. V-ati mutat impreuna
Poate parea o decizie fireasca, un pas inainte in relatia de cuplu la un moment dat, dar in realitate tocmai impartirea unei locuinte poate fi cauza principala a unei despartiri. Cu toate ca va vedeti in fiecare saptamana si vorbiti ore in sir la telefon, acesta nu este un motiv suficient de bun pentru a va muta impreuna. Fiecare are tabieturile lui, propria ora de culcare, un fel special de a-si amenaja locuinta. S-ar putea dovedi a fi foarte dificil sa te adaptezi la stilul altei persoane, iar impartirea unei locuinte o adevarata provocare. Mai bine incercati o perioada de proba de cateva saptamani pentru a va lamuri daca puteti trai in aceeasi casa.

2. Dependenta de telefon
Ati fost vreodata la o intalnire, sa zicem romantica, iar partenerul/partenera era in permanenta cu telefonul in mana, scria mesaje si dadea telefoane? Este cel mai enervant lucru care ti se poate intampla. Acea persoana nu realizeaza ca nu este intr-o relatie cu telefonul sau, este intr-o relatie cu o persoana. Iar cuplurile au nevoie de timp petrecut impreuna pentru a face relatia sa mearga. Daca trebuie sa folosesti telefonul fa-o cu masura. Cand petreci timp cu persoana iubita lasa mobilul pe modul silentios sau inchide-l.

3. O sarcina neprogramata
Fii sincer cu tine insuti. Daca te afli intr-o relatie doar pentru sex, asigura-te ca folosesti cele mai bune metode de protectie. Daca practicati sexul regulat, renuntati la prezervativ si alegeti o varianta de contraceptive. Fie ca recunosti sau nu, o sarcina nedorita poate schimba multe lucruri in viata si adaptarea la aceste schimbari poate fi o perioada foarte frustranta.

4. Discutiile zilnice
Incercati sa evitati certurile provocate de orice discutie mai serioasa. Daca stati de vorba pe diferite teme, nu tot ceea ce spuneti trebuie luat in serios. Daca va certati zilnic este un semn clar ca relatia se indreapta intr-o directie gresita.
Custom Search