luni, 17 mai 2010

5 SFATURI MASCULINE DESPRE SEX



Fie ca vrem sau nu sa recunoastem, barbatii sunt cei care au de obicei mai multe experiente sexuale. Dar, desi cantitatea nu inseamna mereu si calitate, poate ar fi bine sa le ascultam macar uneori sugestiile si sfaturile in materie de sex.

1. Se pare ca multi barbati iubesc sarutarile cat mai pasionale in zona lobului urechii. Aceasta zona este extrem de sensibila, dar sfatul meu ar fi sa va limitati la acea particica mai moale de piele. Ar fi bine sa nu va aventurati mai departe, caci nimanui nu-i face placere o activitate prea intensa in regiunea timpanului!

2. Alti barbati prefera ca iubitele lor sa isi umezeasca buzele des, gest foarte senzual de altfel si sa-si manifeste entuziasmul din timpul actului sexual intr-un mod cat mai direct posibil. Nu va sfiiti astfel sa ii strigati numele, caci o tacere de mormant nu va fi apreciata deloc intr-un asemenea moment.

3. Un alt lucru care ii stimuleaza pe barbati din punct de vedere sexual este o afisare cat mai vizibila a nurilor cu care te-a inzestrat natura. Se pare ca una din fanteziile barbatilor presupune urmatoarele ingrediente: o fata sexy, un tricou preferabil transparent si putina apa care sa condimenteze lucrurile. Daca vrei sa pui in aplicare acest plan cu iubitul tau, poti sa te uzi accidental, atunci cand porti un tricou alb, precum cel mentionat mai sus, cand speli vasele de exemplu. Vei observa instantaneu o reactie pozitiva din partea lui!

4. Si pentru ca buzele unei femei au fost mereu un punct de atractie pentru barbati, s-a constat ca simplul gest de a bea o bere cu prietenul tau poate sa il provoace extrem de mult. Se pare ca mintea unui barbat face imediat conexiuni sexuale intre modul in care iti aluneca buzele pe gura unei sticle de bautura si modul in care saruti. Asa ca probabil ar fi bine sa-i satisfaci dorinta si sa-i arati printr-un sarut pasional cat de mult te atrage si el pe tine!

5. Un alt vis pe care il au barbatii este legat de un dans sexy in intimitate. Daca te furisezi in pat cu o fata inocenta, pentru ca apoi sa incepi sa dansezi numai pentru el, il vei face extrem de fericit! Foarte multi barbati isi doresc o femeie care sa arate ca o copilita, dar care sa se miste senzual ca o femeie adevarata si care stie ce isi doreste in pat. Daca repeti macar o data in fata oglinzii si iti cumperi si o lenjerie decoltata, succesul va fi garantat!


Custom Search