miercuri, 30 iunie 2010

Alimente Afrodisiace



De cate ori pe zi te gandesti la sex? Cu siguranta, de foarte multe ori. Dar esti intotdeauna pregatit sa treci la treaba sau de multe ori stai pe ganduri? Uneori cand se iveste ocazia, nu esti incarcat cu destula energia pentru te implica cu suscces in actul sexual sau pur si simplu fara nici un motiv anume simti ca nu ai fi capabil.
O solutie, la care de putine ori ne gandim, se gasete chiar in alimentatie. Ceea ce mancam influenteaza performanta sexuala. Iata o lista cu cele mai puternice alimente afrodisiace:

Maca
Radacina de Maca a fost folosita initial in peru pentru a stimula dinamism si a ajuta la cresterea libidoului. Pentru acelasi efect este utilizata si astazi, fiind adaugata in foarte multe dulciuri.

Cacao
Consumul de cacao ajuta la stimularea circulatiei. O mai buna circulatie conduce la o mai mare dorinta sexuala. Recomand: ciocolata neagra.

Ardei iute
Aredeiul iute contine o substanta care elimina endorfine, stimuleaza terminatiile nervoase si mareste ritmul de bataie al inimii. Fiind picant, tu transpiri, iei foc si mergi la joc.

Nucsoara
Originara din India, exotica nucsoara este si ea un afrodisiac. Aceasta are in continut o substanta care stimuleaza sistemul nervos.

Ghimbir
Un ceai de ghimbir este exact ceea ce va trebuie pentru a va incalzi corpul si pentu a va face inima sa pulseze alert. Ajungi in pat numai bine infierbantat.

Seminte de bostan
Pentru ca sunt bogata in zinc, semnitele de bostan conduc la cresterea productiei de tostesteron. Numai potrivite atat pentru libidoul femelor cat si al barbatilor.

Scoici
Aceeasi poveste ca si cu semintele de bostan. Zincul face toata treaba.

Canepa
Alege "the milky way" si vei afla despre ce e vorba.

Migdale
Migdalele sunt foarte bogate in vitamina E. Un consum cat mai frecvent, o cale sigura catre cresterea libidoului.

Usturoi
Da. Uitati de miros! E neplacut, dar se pare ca atunci cand este vorba de performanta sexuala usturoiul are un cuvant de spus. Acesta contine o substanta care imbunatateste circulatia sangvina si te va incita la actiune.

Banana
Pe langa faptul ca are si o forma sugestiva, banana are si rol de afrodisiac. Fructul are in continut substante care ajuta la reglarea tensiunii arteriale.

Telina
Telina contine androsteron, un hormon sexual secundar care confera barbatilor un miros deosebit care cu siguranta atrage sexul opus.

Ginkgo Biloba
O planta este folosita in mai multe scopuri printre care si pentru a obtine o incarcatura sexuala puternica.

Avocado
Pulpa de avocado este bogata in vitamina B, care ajuta la reglajul hormonal si acid folic care este un popper de energie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Custom Search